Menu

Nicprem Impex

Nicprem Impex

Scurt istoric/ date cheie in evolutia noastra:

Parte din grupul Men Industry, Nicprem Impex SRL este o firma specializata pe dezvoltarea, productia si asamblarea pieselor din plastic, componentelor electro-mecanice si a ansamblelor complexe din plastic cu circuit electric pentru industria electrocasnicelor.

Infiintata in 1994, Nicprem isi desfasoara activitatea in ambele sedii comune firmelor din Grup:

Bucuresti – sediu central; montaj; asamblare

Titu – sediu fabrici productie; asamblare; montaj; depozitare;

Evolutie:

1994 – anul de infiintare demaraj pe piata electrocasnicelor cu butoane si dispozitive luminoase de alerta pt frigidere.

2002 – inceput de colaborare de succes cu Arctic – Arcelik pentru industria electrocasnicelor – sfera de productie se largeste – produse noi suplimentar butoanelor -> intreruptoare, piese de schimb, piese injectate din plastic. Incepe expansiunea cu sediul din Bucuresti – mai mare, mai bine dotat.

2006-2007 – expansiunea continua – se infiinteaza fabricile de productie din Titu. Colaborarea cu Arctic – Arcelik aduce piese din ce in ce mai mari pentru fridigere, spatiul de productie creste, masinile de injectie evolueaza la mai moderne si mai puternice ajungand la tonajele corespunzatoare proiectelor castigate.

2009-2010 – inceput de negocieri cu Electrolux si BSH.

2012 – demareaza parteneriatul cu Electrolux – divizia frigorifica –comenzi si livrari pentru fabricile din Italia si Ungaria

2013-2014 – parteneriatul cu Electrolux creste , intra in productia de serie componente noi precum piese electrice asamblate.

2015-pezent – cresterea parcului de masini de injectie, spatiului dedicat productiei , montajului si asamblarii pieselor, acumularea de cat mai multe cunostinte si personal calificat pentru a pastra relatiile bune si fluxul comenzilor existente. Pastrarea si imbunatatirea parteneriatelor interne si externe cu clientii si atragerea de business nou. Angajamentul luat de Nicprem in anul 2017 impreuna cu Arcelik a nascut noi oportunitati de business si a adus de la sine noi investitii : constructia unei alte fabrici de productie Nicprem in Titu dedicata industriei electrocasnice – divizia masini de spalat –

Avand in vedere componenta de grup, Nicprem imparte cu Metaplast facilitatiile, tehnologia, know-how-ul personalului , echipamentele, pentru a putea oferi si lucra conform standardelor de calitate impuse de clientii sai valorosi.  

Contact - Men Industry Group Romania

Sediu Social:
Strada Racari nr.5, Bucuresti
Sediu Fabrica:
Strada Garii nr. 101bis,
Titu,Dambovita
Strada Garii nr. 54,
Titu,Dambovita

Office:  +4 021 252 36 54

Fabrica: +4 0245 651 118

office@metaplast.ro

hr@metaplast.ro